וילה בצפון וילה במרכז וילה בדרום

לופטיים

פתח תקווה > מישור החוף והשפלה | מארחים : גילת

טלפונים : 050-2324500 | 050-2324500
 
חזרה לדף ראשי וילות
 
מפה
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
אודות המקום

לופטיים ממוקם במרכז הארץ במתחם שקט ומבודד בפתח תקוה, חנייה בשפע ואין הגבלת רעש או זמן. מתאים לאירועים רועשים או לאירוע מיוחד ומרגש.

בלופטיים יש מקום לאירוע גדול של 100 אורחים ויכול גם להתאים לאירוע קטן של אורחים בודדים במסיבת רווקים. מתחם הלופטיים מובנה באופן המאפשר פרטיות ואינטימיות במסיבות קטנות ואירוח במתחם ענק באירועים גדולים.

הלופטיים מזמין אתכם לחוויה שכוללת מתחם אירוח עם מערכות ישיבה במספר מקומות ובסגנונות שונים, פלזמות ומקרני וידאו, בר, מטבחון עם פינת קפה/תה, מערכת הגברה מובנית עם קריוקי, שולחן סנוקר ופלייסטיישן, בריכות ג'קוזי ספא וחדר שינה מאובזר עם מיטה זוגית ומסך LCD עם כל הערוצים.

חבילת פינוק מיוחדת לזוגות הכוללת ארוחה זוגית, מתחם ספא, טיפולי ספא במגוון סגנונות על ידי טובי המטפלים באזור.

חברות ואנשי עסקים ימצאו בלופט מקום נוח לעריכת ימי עיון והרצאות, ימי גיבוש וימי כיף. אירועים פרטיים כמו מסיבת רווקות או מסיבת רווקים, מסיבת ימי הולדת ומסיבות הפתעה וכל אירוע שעולה לכם בראש, בלופטיים יתאימו לכם את המקום לאירוע ויסייעו לכם להפתיע ולרגש, לשמח ולהיות שמח... כי בלופטיים אתם במרכז האירוע!

 
תאריכים פנויים
תפוס פנוי לא עודכן

לופטיים וילה

וילות יוקרתיות בצפון תנאי הצטרפות לאתר אודות עמוד הבית צור קשר כניסה למנויים
פרסום וילות - 054-8007501


כל הזכויות באתר זה שמורות חל איסור להעתיק את האתר או חלק ממנו כולל טקסטים תמונות וכל דבר אחר ללא אישור בכתב ממערכת האתר.


לופט,וילה לאירועים,וילה למסיבות,וילה,וילות,וילה במרכז,לופט במרכז,וילה עם ג'קוזי ספא,וילה למסיבת רווקות,וילה למסיבת רווקים,וילה ליום הולדת,מסיבת רווקות,וילה עם ספא